Tänä jouluna jos milloinkaan on satoja syitä kiittää toisiamme sitkeydestä ja sisusta. Ja kuinka huomaavainen onkaan kiitos, jonka voi kauniista paketista kuoria suoraan herkuteltavaksi? Myös antajalle jää hyvä mieli – hankkimalla maistuvat lahjat Juustosopista tulee samalla tukeneeksi paikallista pienyrittäjyyttä monessa muodossa.

Juustosopin joulupaketit ovat suosittuja niin yrityslahjoina kuin läheisillekin annettuna. Lahjasi voit valita alla esitellyistä valmiista tuotepaketeista tai ideoida omasi haluamasi teeman mukaan. Suositko mieluummin suomalaista pienjuustolaa, vai haluatko viedä lahjan saajan makumatkalle Sveitsin alpeille?

Voit myös lahjoittaa valinnanvapauden – lahjakortti on kaunis ja yksinkertainen tapa kiittää kuluneesta vuodesta. Lahjakorttiin voit valita haluamasi summan.

Huomaathan myös, että valtaosa tuotteistamme on hyvin säilyviä. Niitä voi nautiskella vielä uudenvuoden jälkeenkin, ja lahjan voi pakata auton takakonttiin pitemmilläkin sukulointimatkoilla ilman sen kummempia kylmälaukkuja.

Loihdimme tyylikkäät paketit valmiiksi kauppahallin myymälässämme. Sovitaan yhdessä tuletko noutamaan ne puodiltamme vai laitetaanko tilaukset esimerkiksi Juustoauton kyytiin noutoa varten. Juustoauton aikataulut löydät täältä. Suuremmissa tilauksissa kannattaa soittaa puotiin – toimitamme lahjapaketit mielellämme luoksesi.

Tilauksen voit tehdä puodissamme kauppahallissa, soittamalla numeroon (03) 222 6463 tai 040 588 5801, tai tämän lomakkeen kautta.

Yrityslahjojen tilauksia otamme vastaan 9.12.2020 asti.

 

JOULUPAKETIT

 

1) PADALLINEN MAKUA

Mouhijärven herkkujuustolan Metsuri-juusto
Keraaminen pata, jossa juuston voi lämmittää. Mukana ohje.
YHTEENSÄ 19,50 €

 

 

 

2) SYDÄMELLINEN PAKETTI

Luomu Vintage Cheddar, Englanti
WSOP Vintage Gouda, 24 kk
Puinen leikkuulauta
YHTEENSÄ 30 €

 

 

3) JUUSTON RAKASTAJIEN UNELMAPAKETTI

Pienjuustolat: Suuret tunteet, vahvat maut -kirja, kirj. Merja Koski (2019)
Mouhijärven herkkujuustolan Savuhilma -juusto
Helsingin meijeriliikkeen Linnunlaulu -valkohomejuusto
Peltolan juustolan Peltola Blue -sinihomejuusto
YHTEENSÄ 40 €

 

4) JUUSTOSOPIN LAHJAKORTTI
haluamallesi summalle.

 

 

 

 

 

Herkullista lahjashoppailua!

Tee tilaus täällä!

 

Kuvista kunnia kuuluu Sampo Pystyselle @HajatusCreative