Mukava, kun tulit lueskelemaan! Meillä olisi muutama jouluasia kerrottavana.

Tänä vuonna joulu tulee olemaan hieman toisenlainen, kaikille meille. Me Juustosopilla pidetään huoli hygieniasta ja turvavälit meidän on helppo ylläpitää teihin asiakkaisiin tiskiemme takia.

Valitettavasti kauppahallin käytävät eivät kuitenkaan taivu yhtään sen tilavammiksi kuin mitä jo ovat. Jotta kaikille saataisiin jouluherkut taattua ilman huolta tartunnoista, toivoisimme, että huomioisitte seuraavat tavat, joilla pyrimme purkamaan ruuhkautumista puotimme edessä.

 

JOULUN ENNAKKOTILAUKSET

Otamme vastaan joulun ennakkotilauksia ma 14.12. asti.

Ennakkotilauksen voi tehdä puodilla kauppahallissa tai soittamalla numeroon 040 588 5801.

Ennakkotilausta tehdessä sovitaan tilauksen noutopäivä ja -paikka. Herkut voi noutaa joko kauppahallista tai Juustosoppi-autolta jollakin sen pysähdyspaikoista tai jouluviikolla Laukontorilta.

 

JUUSTOSOPPI-AUTO

Juustosopin menopeli kiertää lähikuntia normaalein aikatauluin viikolle 51 asti. Aikataulut löydät täältä. Jouluviikon eli 21.–23.12. Juustosopin auto majailee Laukontorilla klo 8–18.

Myös Juustoauton tiski on herkkuja pullollaan. Torilla voi siis tehdä myös viime hetken herkkuostoksia raikkaassa ulkoilmassa, tai valita ennakkotilauksen noudon Juustoautolta.

 

KAUPPAHALLIN PUOTI

Kauppahallin puotimme palvelee jouluviikolle asti normaalein aukioloajoin, eli

ma–pe klo 9–18
la klo 9–16

Jouluviikolla pidensimme aukioloaikojamme, eli olemme auki seuraavasti:

su 20.12. klo 11–17
ma–ke 21.–23.12. klo 8–20
Jouluaatto 24.12. klo 8–12
25.–27.12. vietämme joulua kotona

Kauppahallin joulutunnelmasta voi nauttia koko joulukuun ajan. Ruuhkautumista helpottaa siis paljon jos ajoitat käyntisi vähemmän kiireisille ajoille, kuten jouluviikkoa edeltävälle viikolle tai aamu- & iltapäiviin. Valtaosa tuotteistamme on pitkäikäisiä eli säilyvät yli joulun ja uudenvuodenkin.

 

LAHJATILAUKSET

Puodiltamme voit ostaa Juustosopin lahjakortteja haluamallesi summalle. Askartelemme mielellämme myös herkullisia yllätyksiä lahjapaketteihin! Otamme vastaan myös suurempia tilauksia mikäli haluat tilata yrityslahjasi meiltä. Lisätietoja valmiista lahjapakettivalikoimastamme löydät täältä.

Huomaathan kuitenkin, että yrityslahjojen, kuin myös muiden lahjatilausten tulisi olla tiedossamme viimeistään 9.12.

 

Kiitos, että autat meitä pitämään huolta toisistamme!

Kuvista kunnia kuuluu Sampo Pystyselle / HajatusCreative